Diensten
reiki

Reiki is eigenlijk heel simpel gezegd, levensenergie. Je kan je voorstellen dat je valt. Wat is dan het eerste wat je doet? Je legt je hand op de pijnlijke plek. Het is een hele natuurlijke manier van helen. Met reiki stimuleer je het lichaamseigen genezingsproces. Bij de reiki 1 en 2 cursussen worden er inwijdingen gedaan. Hierdoor is mijn kruinchakra meer geopend en kan ik meer universele energie ontvangen en doorgeven. Het heft blokkades op die zich door stress of spanning ergens in je lichaam hebben opgehoopt. Het gaat tot de kern. Wanneer je deze blokkades niet voelt, ziet of negeert ontstaan er kleine ontstekingen in je lichaam, die steeds groter worden. Hierdoor verlies je energie en krijg je steeds meer lichamelijke en geestelijke klachten.

 
INTEGRALE MASSAGE

Integrale massage is een massagevorm waarbij niet alleen gekeken wordt naar de fysieke klacht, maar ook naar de mens als geheel. Verschillende massagevormen zijn in deze geïntegreerd zoals: klassieke massage, holistisch pulsen, stretchen en bindweefsel massage. Het werkt zeer ontspannend, helend en bevordert de gemoedstoestand. Sinds ik reiki beoefen heeft de massage die ik geef een andere flow gekregen. Mensen voelen de reiki energie door hun lichaam stromen en zo ook dat spanning en pijn wordt losgelaten. Bewustzijn wordt gecreëerd, waardoor men weer dichter bij zichzelf komt te staan en steeds meer kan gaan leven zonder stress en spanning.

ENERGETISCHE HUISREINIGING

Energetische huisreiniging is een manier om negatieve energie in een omgeving te verzachten of deze te verwijderen. Deze negatieve energie kan veroorzaakt zijn door heftige gebeurtenissen op deze plaats. Het zou ook een entiteit kunnen zijn die nog niet helemaal over kan of wil. Wanneer ik een huis energetisch reinig is dat in diepste respect voor alles wat zich aankondigt. Soms horen dingen er te zijn, maar daarin tegen mag de eigenaar van de ruimte daar geen last van hebben. Energetische reiniging gebeurt op zielsniveau. Er wordt salie, wierook, kaarsen, edelstenen, zuiveringszout en reiki gebruikt. 

 
Stilte wandelingen/aarden

Aarden is een natuurlijke manier van jezelf helen. Het is letterlijk contact maken met de aarde via onze huid om op te laden. Wanneer we een telescoop op onze huid richten en steeds maar weer inzoomen en inzoomen komen we tot de conclusie dat we allemaal losse celletjes en deeltjes zijn. Er is niets te zien wat ons lichaam bij elkaar houdt. Toch vallen we niet uit elkaar. Hoe dat kan? Dat komt door een magnetisch energieveld dat door het universum, de aarde en ons heen zweeft. Het makkelijkst is het om ons lichaam te zien als een batterij. Met een plus en een min kant. Een batterij werkt niet wanneer 1 van de kanten niet goed aangesloten is. Zo werkt het ook met ons lichaam. Wanneer we bijvoorbeeld rubberen zolen onder onze voeten dragen zijn we niet goed geconnect met de aarde en kunnen we dus niet optimaal functioneren. Bedenk je maar eens dat we toch ook niet met schoenen aan geboren worden? Er ontstaat een disbalans in ons lichaam waar we vermoeid van raken en uiteindelijk ook lichamelijk of geestelijk ziek van worden. De oplossing is heel simpel. Ga naar buiten! Zet al je zintuigen open. Hoor de vogels fluiten. Voel de wind op je huid. Laat alles heel bewust uitwaaien. Trek je schoenen uit en loop even met je blote voeten in het natte gras, of lekker door het water. Laat al die gedachten even los. Raak met je handen de planten en bomen aan. In alle respect en dankbaarheid. Je zult al snel merken hoeveel ruis er verdwijnt. Heling vind plaats en je zal meer innerlijke rust ervaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tel:06-18098279

Email: femiaspaans123@gmail.com

Home of Zen

Velperweg 95 

Arnhem